Chomutov, Most - Veronika Kašáková vyrůstala v dětském domově ve Vysoké Peci u Chomutova, kde se ocitla ve svých čtyřech letech se svým bratrem Karlem, protože jejich matka byla v té době závislá na drogách, a o děti se nestarala a ty byly velmi zanedbané, hladové, vyděšené, když je sociálka odebrala matce a předala do dětského domova. Dnes je tato velice sympatická slečna známou modelkou. Vidět ji můžete ve středu večer na televizní obrazovce.

Veronika Kašáková. Foto: archiv V.K.

Veronika si od malička přála být modelkou, proto se přihlásila do Miss Junior 2007, ze které ji nakonec vyřadili, protože si nechala před finálovým kolem udělat na břiše tetování. Svůj sen ale nevzdala a dostala se až do finále soutěže Česká Miss 2014. V loňském roce také napsala svoji první knihu ZPOVĚD Z děcáku až na přehlídková mola, kterou od ledna můžete najít na pultech všech knihkupectví. O knihu také soutěžíme na našich e-denících až do tohoto pátku zde.

Dnes večer uvidíte tuto velmi zajímavou mladou ženu, která neměla v dětství právě na růžích ustláno, přesto si dokáže plnit své sny, v televizním pořadu Show Jana Krause.

Veroniko, jaké bylo natáčet s panem Krausem?

Byla jsem velice nervózní, ale mnohem více nadšena, je to pro mě ohromná pocta. Pořad pana Krause sleduji, velmi mě baví, takže jsem byla šťastná, že mohu být jeho součástí.

Co pro Vás znamenalo pozvání Jana Krause do jeho pořadu?

Chvíli mi připadalo, že to ani nemůže byt pravda, protože o tom už dlouho sním a teď když to přišlo, jsem se radovala jako malé dítě. Nemohla jsem tomu uvěřit, zároveň jsem opět viděla, jak moje víra funguje.

Na co se večer můžeme těšit?

Pan Kraus byl samozřejmě velmi vtipný, v mém rozhovoru nelze tolik vtipkovat, ale myslím, že i tak se máte na co těšit. Spolu se mnou tam byli i další velmi zajímaví hosté.

Show začíná v televizi dnes ve 21.35 hodin, tak si ji nenechte ujít. Pokud chcete poznat Veroniku Kašákovou osobně, přijďte na autogramiádu její knihy do knihkupectví v mosteckém OC Central ve čtvrtek 19. března v 16 hodin. Naše redakce na autogramiádě chybět nebude.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru