Chomutov - Blíží se svátek všech zamilovaných, svátek Sv. Valentýna. Pokud máte svého miláčka, máme pro Vás tip na milý dárek. V prodejnách ALBI naleznete právě teď široký sortiment dárků s valentýnskou tématikou.

 

Vaše milé potěší například vkusná sklenka se srdíčkem, krásně zabalená, aroma lampa s motivem srdce, valentýnské víno, valentýnské hry, polštář ve tvaru srdce, hrnky Z lásky, různé přívěsky, malé pozornosti, čokolády, valentýnští plyšáci, přívěsky, 3D přání a spousta dalších dárků s touto tématikou.

Nakupovat se slevou ale nemusíte jen dárky ke Sv. Valentýnu, ale jakékoliv zboží z této prodejny. Právě teď je tedy pro Vás skvělá příležitost k nákupu malých, vtipných dárků, nezbytných maličkostí, společenských her, prémiových aromatických svíček ze sojového vosku, které úžasně provoní a rozzáří Váš domov nebo designově zajímavých difuzérů, které Vám ozdobí a zároveň provoní celý byt a dalších netradičních dárků.

Pouze u nás si můžete vytisknout přiložený slevový kupon, dojít s ním do prodejny ALBI v OC Central Most a uplatnit ho až do 28. února při Vašem nákupu.

SLEVOVÝ KUPON

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru