Droužkovice – U střetu dvou osobních aut a dodávky, který se stal ve středu krátce po půl druhé odpoledne poblíž Družkovic, musel zasahovat kompletní integrovaný záchranný systém. K nehodě vzlétli i letečtí záchranáři z Ústí nad Labem.

Dopravní nehoda tří aut u Droužkovic. Foto: HZS Ústeckého kraje

Mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan uvedl, že na lince tísňového volání přijali oznámení o dopravní nehodě tří aut u Droužkovic. „Na místo vyjela jednotka ze stanice Chomutov. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Jeden z nich byl v havarovaném autě zaklíněn, hasiči jej vyprostili a naložili do vrtulníku Letecké záchranné služby," doplnil Lukáš Marvan.

Petr Bureš, mluvčí krajské záchranné služby, dodal, že celkem ošetřili čtyři účastníky střetu. „Ženu, která utrpěla vážná poranění, transportovali letečtí záchranáři do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Zbytek se jednalo o lehká poranění," řekl Petr Bureš.

Dopravní policisté po dobu zásahu hasičů a záchranářů odkláněli dopravu. Řidiči místem neprojeli zhruba hodinu.

Dopravní nehoda tří aut u Droužkovic. Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru