Klášterec nad Ohří; Kadaňsko – Obě nehody dnešního rána od sebe dělí pouhé dvě a půl hodiny, u obou došlo bohužel ke zranění. Na přechodu pro chodce sražená dívka byla transportována do ústecké nemocnice, jeden z účastníků kolize číslo dvě byl k ošetření převezen do nemocnice kadaňské.

policie32

K prvnímu střetu došlo kolem šesté hodiny ranní v Chomutovské ulici v Klášterci nad Ohří. Řidič dodávky tady na přechodu pro chodce porazil patnáctiletou dívku. „Pacientka utrpěla poranění dolní končetiny a vzhledem k charakteru nehody byla převezena na Traumacentrum Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem," uvádí mluvčí záchranky Petr Bureš.

K nehodě druhé došlo zhruba o dvě a půl hodiny později (8.25 hodin) na "třináctce" poblíž prunéřovské elektrárny. Policisté tady vyšetřují kolizi dvou vozidel, ani v tomto případě se bouračka neobešla bez zranění. „Řidič jednoho z aut byl ošetřen na místě, další z účastníků (spolujezdec) byl s lehčími zraněními převezen na chirurgické oddělení kadaňské nemocnice," informuje Bureš.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru