Chomutov – Čím ses zkazil, tím se naprav. Tímto známým opileckým heslem se zřejmě řídil osmačtyřicetiletý muž. Zapomněl však, že alkohol za volant nepatří.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí chomutovské policie Marie Pivková uvedla, že ve čtvrtek v dopoledních hodinách kontrolovali policisté v Chomutově vozidlo Renault Trafic. „Hlídka vyzvala řidiče, aby se podrobil dechové zkoušce na alkohol. Přístroj muži za volantem naměřil 1,21 a 1,18 promile alkoholu. Osmačtyřicetiletý řidič s výsledkem zkoušky souhlasil a přiznal, že vypil během minulého večera několik vícestupňových piv. Napravit se chtěl následující den, kdy přidal další pivo. Policisté hříšníkovi zadrželi řidičský průkaz a navíc se bude zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky," dodala policistka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru