Chomutov – Pirátská sobota plná zajímavých akcí. Na zítřejší den jich chomutovský hokejový klub připravil hned několik. O příjezdu maskotů (Bob a Bobek) nadcházejícího mistrovství světa jsme vás již informovali (čtěte zde), kromě toho můžete se svými ratolestmi vyrazit na veřejné bruslení s Picaroonem nebo na večerní zápas Pirátů proti Českým Budějovicím. Na něj mají jedničky z tělocviku vstup zdarma.

vysvedceni301

Zítřejší veřejné bruslení proběhne od 14 do 15 hodin. Majitelé permanentních vstupenek mohou jít zadarmo, ostatní zaplatí symbolických 20 korun.

A protože jsou Piráti sportovním klubem, rozhodli se odměnit všechny žáky základních škol, kteří mají jedničku z tělocviku, volnou vstupenkou na zápas s Českými Budějovicemi. Stačí, když na pokladně SD ARÉNY ukážete své vysvědčení nebo jeho kopii, kde bude jednička z tělocviku, a obdržíte volnou vstupenku. Poklady SD ARÉNY se otevírají v 15.30 hodin, tedy dvě hodiny před začátkem zápasu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru