Chomutov – Po dlouhé sérii skvělých koncertů přichází chomutovská Hřebíkárna s dalším zajímavým večerem. První únorový čtvrtek představí diskuzní pořad současného nejznámějšího českého sexuologa Radima Uzla, o hudební doprovod se postará skvělý písničkář Pepa Štross. E-chomutovsko pro vás opět připravilo soutěž o čtyři vstupenky.

uzelstross281

O sexu převážně nevážně

Představovat doktora Radima Uzla asi není moc třeba. Těžko byste asi v naší vlasti hledali dospělého člověka, který jeho jméno nikdy neslyšel. MUDr. Radim Uzel je mimo jiné velký popularizátor sexuologie, čestný předseda a člen vědecké rady Společnosti pro plánování rodiny a sexuální výchovu, externí učitel II. lékařské fakulty Univerzity Karlovy, člen výboru Sexuologické společnosti České lékařské společnosti J.E.Purkyně. Pro svůj nezaměnitelný humor a vypravěčské schopnosti bývá také častým a oblíbeným hostem v různých televizních pořadech. Nyní již pětasedmdesátiletý lékař přijíždí se svým pořadem „O sexu převážně nevážně" také do Chomutova.

Poutavé, poučné, ale zároveň také zajímavé a vtipné vyprávění lékařovo bude během celého večera svými písničkami a básněmi F.Villona, J.Préverta a J.Kainara doprovázet folkový písničkář Pepa Štross.

Kdy a za kolik

Na divácky vděčný a velmi úspěšný večer obou mužů se můžete vypravit ve čtvrtek 5. února, začátek pořadu je naplánován na 19 hodin. Za vstup zaplatíte 120 korun. „Předprodej vstupenek probíhá v recepci areálu Hřebíkárna a vzhledem k omezenému počtu míst, je rezervace nutná," upozorňuje kulturní manažer rekreačního centra Vladan Malkus.

Soutěž o 2x2 lístky

Jak jsme v úvodu uvedli, i tentokrát jsme pro dva z vás připravili po dvou vstupenkách. Pravidla, podle kterých hrajeme, jsou již známá, přesto je znovu zopakujeme. Odpovězte správně na soutěžní otázku, odpověď nám posílejte na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a pak již stačí čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude v den konání akce, tedy ve čtvrtek 5. února v 12.00 hodin přesně.

Soutěžní otázka: Radim Uzel obdržel v minulosti cenu v mezinárodní soutěži, vyhlášené Populačním institutem ve Washingtonu. Napište nám, za jaký rozhlasový pořad byl český sexuolog oceněn.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru