Chomutovsko – Velitel městské policie v půl třetí odpoledne přijal telefonické oznámení, kdy si volající stěžoval na chování prostitutky v Lipské ulici. Na místo okamžitě vyslal hlídku.

Mluvčí městské policie Vladimír Valenta uvedl, že volající tvrdil, že se prostitutka různými gesty snaží zastavovat projíždějící vozidla. „Strážníci, kteří byli během několika chvil na místě, uviděli chování ženy přímo v akci. Třiatřicetiletá děva, jejíž trvalé bydliště je v Lounech, jim nebyla rozhodně neznámá. Kvůli prostituci ji již řešili dokonce několikrát. Následně ji převezli na služebnu městské policie do Dřínovské ulice k podání vysvětlení. Ta, tak jako vždy, své protiprávní jednání popírala, prý jen mávala na svého známého. Tentokráte však bude muset předstoupit před přestupkovou komisi," doplnil Vladimír Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru