Chomutov - Reportáž televize Nova o chystaném novém hlasování vzbudila vášnivou reakci na sociálních sítích. Lídr Pro Chomutov asi nechtíc přiznal, že si vzal padesát tisíc za práci člena v hodnotící komisi a při tom výběrové řízení nebylo podle něj v pořádku.

"To výběrko nebylo úplně košer. Jsem řekl ne, nebudeme radnici dělat užitečného idiota a tu práci vyfakturujeme," řekl Černý v reportáži o volebním dění v Chomutově."Tak to jsem slyšel poprvé až teď z televize, že výběrko nebylo košer! Proč to neřekl dřív? Právě proto tam zastupitelé chodí, aby pohlídali, že je všechno v pořádku. Takže si nechal zaplatit 50 tisíc za to, že kryl nějakou levotu?," ptá se zastupitel Jiří Binter (ODS)

Na facebooku se objevuijí i další kritické hlasy: Takže jestli tomu dobře rozumím tak pan Černý si vzal 50 tisíc korun za špatně odvedenou práci? Podle něj výběrko nebylo "úplně košer" a jediné na co přišel, tak si nechal zaplatit? Měl přece jako zastupitel rázně proti výběrku vystoupit a nebo je to zase očerňování bez konkrétních informací... Jen aby ve veřejnosti vzbudil dojem, že je něco špatně." Další pisatelé se diví, proč nešel radnici víc po krku a zjištěné skutečnost i neoznámil policii. "Proč nepodal trestní oznámení, když to výběrové řízení nebylo v pořádku? Vůbec PRO řve, že všichni lžou, kradou atd, ale nikdo nebyl ještě za tu dobu, co jsou na scéně obviněn a odsouzen," napsal Radek Vyšín.

A jak reagovalo na zmíněnou reportáž Pro Chomutov? "Někteří z našich příznivců se ozvali s tím, že reportáž vyzněla v náš neprospěch. A my říkáme, že nikoliv, že jsme rádi, když nás všichni berou jako nejsilnější opozici současné radnice," píše se mimo jiné na jeho facebookové stránce.

TV NOVA: V Chomutově budou opakované volby. Kandidáti na primátora přiostřují from Nový Sever on Vimeo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru