Chomutov – K události došlo dnes v ranních hodinách na jednom z chomutovských mostů. „Kolem půl deváté ráno nám volalo několik svědků, že na přemostění na rychlostní silnici R7 (směr Chomutov – Hora sv. Šebestiána) sedí na mostě muž. S největší pravděpodobností se jedná o pokus o sebevraždu," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

policie201

Na místo dorazivší policisté celou silnici ihned uzavřeli a zhruba po hodině a půl byla záchranná akce ukončena. „Pětadvacetiletý muž byl bez zranění úspěšně zajištěn a předán do péče lékařů," dodává mluvčí. Okolnosti a příčiny mladíkova jednání budou nyní předmětem dalšího vyšetřování. Podle svědků mohl svoji roli sehrát také alkohol. Muž měl údajně vedle sebe položenou láhev s lihovinou, ze které popíjel. „To vše se ukáže až po lékařském vyšetření," nechce předjímat Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru