Chomutov – Modrá světla policejních aut se zarýjí do noční tmy. Muži zákona vstupují do zábavního podniku a kontrolují hosty. Tak to vypadalo před začátkem víkendu v řadě barů na Chomutovsku. Republikoví policisté se zaměřili na podávání alkoholu mladistvým, pátrání po hledaných a pohřešovaných osobách a hledaných věcech.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí chomutovské policie Marie Pivková uvedla, že během akce hlídky zkontrolovaly dvaadvacet nočních podniků. „Deset barů prošlo kontrolou v Jirkově a dvanáct v Chomutově. Během akce policisté zkontrolovali třicet čtyři osob. V jednom jirkovském baru policisté zadrželi sedmadvacetiletého muže, který zde slovně urážel a fyzicky napadal další hosty. V chomutovském nočním podniku vyřešili blokově jednání hosta, který se zde choval nevhodně, a v baru druhém zadrželi muže ve věku dvaatřicet let, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Podávání alkoholu nezletilým návštěvníkům policisté řešit během této akce nemuseli," řekla k výsledkům akce Marie Pivková.

Kromě chomutovských policistů se kontroly nočních podniků na Chomutovsku účastnili příslušníci Speciální pořádkové jednotky Ústeckého kraje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru