Poláky; Chbany – Ke střetu obou vozidel došlo krátce po čtrnácté hodině na silnici 225 nedaleko obce Poláky. Podle očitých svědků je na vině z vedlejší silnice (od Libědic) vyjíždějící Volkswagen Caddy, který údajně nedal přednost na hlavní komunikaci jedoucímu peugeotu. To posléze potvrdila i policejní mluvčí Marie Pivková. Řidič VW i řidička peugeotu byli převezeni do chomutovské nemocnice.

nehoda161

Kromě policistů zasahovala na místě nehody také zdravotnická záchranná služba Kadaň a jednotka kadaňských hasičů, která obě vozidla zajistila proti požáru a úniku pohonných hmot. Další okolnosti kolize jsou nyní předmětem vyšetřování.

nehodaa161

nehodab161

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru