Klášterec nad Ohří - Město Klášterec nad Ohří se aktivně zapojilo do řešení potíží v autobusové dopravě, které vznikly přechodem na nový systém počátkem tohoto roku.

Nový autobus pro krajskou dopravu v typické zelené barvě. Foto: Oldřich Hájek

"Veškeré připomínky přicházející od občanů řešíme s Ústeckým krajem," říká tajemník městského úřadu Jaroslav Kohout a doplňuje: "Kromě toho jsme iniciovali také setkání s oblastním ředitelem společnosti Busline, která dopravu v našem regionu zajišťuje. "Některé z podnětů se již podařilo vyřešit, společnost poskytla pro oblast Klášterce nad Ohří rezervní autobus, který je v případě problémů připraven k okamžitému nasazení, na podněty občanů se dolaďují také jízdní řády," uvedl.

Občané mohou své připomínky směřovat na Oddělení dopravní obslužnosti Ústeckého kraje, kontaktní osoba: Ing. Jakub Jeřábek, tel.: 475 657 527, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru