Jirkov; Chomutovsko – Oba psi, tedy šestiletý ovčák Kim i dvouletý moskevský strážní pes Basty, utekli v úterý dopoledne ze zahrady u rodinného domku v Mostecké ulici v Jirkově. Ačkoliv majitelé hledají i s přáteli každý den, veškerá pátrání jsou zatím marná. Pro nálezce je připravena odměna ve výši pěti tisíc korun.

bastyakim161

„Bojíme se, jestli je někdo někam nezavřel"

„Jezdíme denně, několik aut, několik hodin. Oslovili jsme strážníky snad ve všech obcích Chomutovska, kontaktovali jsme útulky, psího detektiva, rozeslali zprávu po facebooku. Zatím bohužel bezvýsledně. Bojíme se, jestli psi nejsou někde zavření," říká majitel Petr Novák, který se k vzhledem k dosavadnímu neúspěšnému hledání rozhodl pro vypsání finanční odměny.

„Oba psi jsou hodní"

Co dělat, když oba tuláky uvidíte? Podle majitele se psů nemusíte bát. „Basty je přátelský, Kim je naopak trochu plašší a k cizímu člověku by asi nešel. Ani v jednom případě se ale lidé nemusejí bát, oba psi jsou hodní. Kdyby je někdo viděl nebo měl jakoukoliv zprávu, ať nám zavolá na telefonní číslo 608 095 480. Děkujeme moc," dodává ještě Novák.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru