Klášterec nad Ohří - Střet s osobním vlakem nepřežila v sobotu v podvečer mladistvá dívka u železniční zastávky Kotvina u Klášterce nad Ohří. Podlehla devastujícímu zranění. Tragickou událost redakci potvrdila krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková s tím, že vzhledem k věku oběti nebude policie poskytovat k případu žádné bližší informace.

Podle našeho zjištění měla dívka údajně spáchat sebevraždu, když vstoupila na kolejiště těsně před přijíždějícím rychlíkem. Strojvedoucí vlaku již bohužel nedokázal střetu zabránit. Na místě zasahují složky Integrovaného záchranného systému a jednotka drážních hasičů z Chomutova. Příčiny celé tragické události vyšetřují kriminalisté chomutovské policie i drážní inspekce.

K tragické události došlo před osmnáctou hodinou na železniční trati 140 v úseku Klášterec nad Ohří - Perštejn. Informnuje o tom web Českých drah.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru