Chomutovsko - Hasiči dnes pomáhali likvidovat následky nárazového větru. Ten pokácel několik stromů a jejich kmeny svalil přímo na vozovky. V celém kraji vyjížděly jednotky hasičů k šesti událostem jen za dopoledne.

Hasiči likvidují popadané stromy. Foto: Michal Hrdlička / HZS Ústeckého kraje

"U Klášterce nad Ohří okres Chomutov odstraňovali spadlou větev z vozovky v Mikulášovicích a na nádraží v Miřeticích.Dále spadlý strom na vozovku v Kovářské a spadlý strom na chodník a zaparkované auto v Kadani," uvedl mluvčí hasičů v kraji Lukáš Marvan.

Napilno měli hasiči také v sousedním okrese. "Jednotka HZS Žatec vyjela dnes v 11:25 na silnici Žatec ve směru na Rakovník, kde došlo díky silnému nárazovému větru hned na několika místech k polámání stromů do vozovky. U sádeckého přejezdu jeden ze stromů přetrhl telefonní kabel, který byl ze silnice odstraněn a na místo povolána odborná firma," popsal zásahy Michal Hrdlička z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru