Chomutov – Chomutovská ploutev; Výšlap na rozhlednu; Ples princů a princezen; Svět knížek; Uspávání ježečků... Letošní čtvrtý ročník unikátního projektu Rodinné zápolení došel ke svému konci, za měsíc se rozbíhá jubilejní páté pokračování.

rodinné zápolení2012

V tomto roce se do rodinného klání zapojilo přes 400 rodin z Chomutova a okolí, ale i vzdálenějších míst. Soutěžící rodiny se v průběhu dvanácti měsíců sešly s oblíbenými maskoty kozou Rózou a kozlíkem Rozmarýnkem celkem sedmnáctkrát, naposledy při slavnostním vyhlášení výsledků v bývalém kině Oko. „Chtěl bych poděkovat všem, kteří se Rodinného zápolení zúčastnili, společně s námi trávili čas a objevovali zajímavé akce i místa ve městě," zhodnotil „soutěžní rok" primátor Chomutova Jan Mareš.

„Takový projekt nemá v Česku obdoby a je s nadšením přijímaný dětmi a dospělými z Chomutova, ale i návštěvami z jiných měst a zahraničí, což nás nesmírně těší," přidává se organizátorka zápolení Marie Heřmanová. „Stávající soutěžící, ale samozřejmě i ty, kteří s námi prozatím žádnou akci nezkusili, zvu srdečně na další ročník," dodává ještě primátor.

A kdy klání roku následujícího začíná? S Rózou a Rozmarýnkem se opět uvidíme 24. ledna na Veselých narozeninách.

Akce Rodinného zápolení v roce 2014

* Chomutovská ploutev v Aquasvětě
* Ples princů a princezen v SD aréně
* Malý vědec na Střední průmyslové škole a vyšší odborné škole Chomutov
* Ornitologická v Podkrušnohorském zooparku
* Historická detektivka na náměstí 1. máje při Chomutovských slavnostech
* Turistický výšlap s mysliveckou tečkou na Červeném hrádku
* Róza měla Otevřeno na Hřebíkárně
* Bonus - Blanické sluníčko na fotbalovém stadionu
* Trampský den s tábořením v letním kině
* Výšlap ke 110. narozeninám přehrady Kamenička
* Piknik v městském parku
* Atletická, která se pro nepřízeň počasí přesunula z atletického stadionu do sportovní haly
* Ruce v hlíně při přesazování kytiček v Mateřské škole Kamarád v Růžové ulici
* Bobři v akci na softbalovém stadionu Beavers Chomutov
* Svět knížek ve Středisku knihovnických a kulturních služeb
* Uspávání ježečků v Podkrušnohorském zooparku
* Bonus - Vánoční těšení v Rytířském sále radnice
* Mikulášské slavnostní losování v bývalém kině Oko - Poukaz na rodinný zájezd ve výši 30 tisíc korun získala rodina Pešatových. „Jsem v šoku. Rodinného zápolení se účastníme od první akce, ale nikdy jsem nečekala, že bychom mohli vyhrát," svěřila se maminka vítězné rodiny Petra Ereňáková. Na dovolenou za 20 tisíc pojedou druzí Burdovi a za 15 tisíc korun třetí Němečkovi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru