Chomutov - Čtvrtý adventní víkend Chomutovských Vánoc je doslova nabitý nejrůznějšími představeními, ze kterých si vybere každý. Diváci si užijí kouzlení, divadla i tance.

Sobota na náměstí ožije v devět hodin ráno, stánky zaplní středověcí řemeslníci z Království Danar a ukáží, jak se dříve vyráběly meče, předlo či spravovaly hrnce. V deset hodin je program určený pro děti, budou si moci vyrobit nejrůznější vánoční ozdobičky.

Odpoledne, v jednu hodinu, zaplní pódium břišní tanečnice. Vystoupení s názvem Babičky si odskočily od pečení cukroví ovládne Trio Misura Flamenco ze Střediska volného času v Chomutově.

Že je vánoční čas kouzelný potvrdí ve dvě hodiny komik a kouzelník Richard Nedvěd. Jeho vystoupení spojuje vtip a magii. Americký styl humoru předvádí kouzelník zatím jako jediný v republice. Lidé ho mohou znát z pořadu Na stojáka. Ze světa kouzel nevybočí ani další představení. Divadlo Hnedle Vedle uvede ve tři hodiny show pro děti s názvem Saxana je hnedle vedle. Petra Černocká připravila pro nejmenší i větší ratolesti hodinu plnou legrace a krásných písniček. Sobotou provede moderátor Aleš Lehký.

Neděle začne pěkně z divoka v deset hodin dopoledne. Ve vyhřívaném stanu se totiž usadí Šmoulové a s dětmi si užijí karneval. Modré postavičky budou v nadživotní velikosti a děti si s nimi budou moci zatančit nebo se vyfotit. Odpoledne bude patřit milovníkům českých písniček. Program Z babiččiny krabičky a dědečkova kufru začne ve dvě hodiny a zazní při něm písně Karla Hašlera i z doby První republiky.

Od půl páté bude hudební program pokračovat. Vánoční písně zahraje Big band Zdenka Tölga. Jeho blok přeruší v pět hodin rozsvícení 4. svíce na adventním svícnu. Nedělí provede moderátor Radek Jirgl.

Podrobný program Chomutovských Vánoc najdete na webu www.echomutov.cz/vanoce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru