Chomutov - Chomutovští strážníci vyjížděli v minulých dnech k údajnému týrání dětí do Jirkovské ulice. Ve tři hodiny odpoledne totiž vytočil linku městské policie jejich otec, který veliteli směny sdělil, že jeho dvě malé děti jsou velmi zanedbány a matka se o ně nestará.

 

Na místo během chvilky dorazila motohlídka a s volajícím se zkontaktovala. "Dvaatřicetiletý muž z řad nepřizpůsobivých, který má bydliště v Lounech, strážníkům sdělil, že matka není schopná se o děti postarat. On by rád s nimi bydlel u své matky v Lounech, ale ona mu v tom brání. Strážníci po kontrole dětí usoudili, že jsou značně zanedbané a přivolali na místo sociální pracovnice," přiblížil případ Vladimír Valenta, mluvčí chomutovské městské policie.

Děti ve věku jednoho a dvou let poté po domluvě s rodiči putovaly do Klokánku na Kamenném Vrchu. Následně bude věc řešit sociální odbor v Lounech ve spolupráci s chomutovským. Rodina totiž spadá pod lounský okres.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru