Chomutov – Televize, dvd přehrávače, mobilní telefony, kuchyňské spotřebiče, obrazy, knihy, kolo, nářadí, obrazy, nafukovací matrace... Chomutovská radnice bude opět dražit předměty zabavené dlužníkům - přestupcům, kteří nezaplatili své pokuty.

dražbaa912

Věcí hodně, ceny nízké

Úvodní výčet nabízených předmětů tímto zdaleka nekončí, v dražbě je spousta dalších věcí a jejich vyvolávací ceny jsou zpravidla na pár stokorunách. Kompletní přehled včetně fotodokumentace najdete na internetových stránkách města http://www.chomutov-mesto.cz/cz/aukce.

Draží se 16. prosince

V řádné dražbě bude 63 předmětů, v dražbě opakované 22 předmětů. Obě se budou konat 16. prosince od 16 hodin v zasedací místnosti magistrátu ve Zborovské ulici. „Dražitelé se budou moci zapsat od 15 hodin, prohlídka dražených předmětů bude umožněna od 13 do 15 hodin," říká ekonom města Jan Mareš. Nejprve se budou dražit předměty z opakované dražby, poté z té řádné. „Na úhradu vydražených předmětů budou v průběhu dražby vymezeny přestávky. Dražitelé musí předměty uhradit nejpozději po ukončení samotné dražby," popisuje dražbu ekonom.

„Represivní část boje s nepřizpůsobivými"

Jak již bylo uvedeno, jedná se o věci zabavené dlužníkům – přestupcům, kteří nezaplatili své pokuty. Ty jim vyměřili strážníci za krádeže, vandalismus či rušení nočního klidu. „Exekuce jsou represivní částí našeho boje s nepřizpůsobivými. Opakem je spolupráce s neziskovými organizacemi, provozování sociálního centra Kamínek či další pomocné programy," vysvětlil primátor Jan Mareš s tím, že radnice pomůže těm, kteří stojí o změnu svého života, ale naopak je rázná proti těm, kteří nechtějí dodržovat zákony a nejzákladnější pravidla občanského soužití.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru