Chomutov - Moderátor Aleš Lehký provede návštěvníky Chomutovských Vánoc třemi dny plnými zábavy na náměstí 1. máje. Tam se s ním lidé setkají v neděli 7. prosince, v sobotu 13. a 20. prosince. Člen skupiny Lunetic, ale i zkušený moderátor, si Vánoce užívá s rodinou i v práci, ale hlavně v klidu.

Jsou pro vás Vánoce svátky klidu, nebo je prožíváte pracovně a hekticky?
Hekticky nikoliv, pracovně ano, tak jako každý rok. Od Štědrého dne si ale svátky užívám s rodinou opravdu v klidu.

Jaké české vánoční zvyky dodržujete o Štědrém dni?
Snažíme se vždy vidět zlaté prasátko, ale nějak se nám to nedaří :-). Zkrátka se cpeme už od rána a náhodou si to moc užíváme.

Je nějaký dárek, který jste v minulosti dostal a nikdy na něj nezapomenete?
Kolo Sobi 20 v černé barvě, řídítka alá Harley... Nemohl jsem se dočkat léta, a tak jsem na něm jezdil po bytě už v zimě.

Stala se vám někdy o Vánocích nějaká "katastrofa"? Spadl stromeček, spálené řízky...
Jedny Vánoce jsem tak dlouho odkládal nákup stromku, až jsem žádný nesehnal a nezbylo mi nic jiného, než ozdobit palmu uprostřed obýváku :-).

Co byste popřál návštěvníkům Chomutovských Vánoc do dalšího roku?
Všichni vnímáme špatnou náladu ve společnosti, tak přeji víc klidu, lásky, štěstí v Novém roce, ale hlavně zdraví.


 

Aleš Lehký v sobotu 7. prosince uvede například kabaret divadle Mazec, společně s návštěvníky a náměstkem primátora Janem Řehákem zapálí v pět hodin druhou svíci na adventním věnci a hned poté již přivítá českou hudební skupinu Yo Yo Band.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru