Chomutov - Předškoláci z Chomutova i z Annabergu - Buchholze si užijí Vánoce společně ve středu 3. prosince na náměstí 1. máje. Návštěva pětačtyřiceti dětí z Německa přijede představit českým dětem jejich vánoční zvyky a tradice, společně vystoupí v programu Chomutovských Vánoc a ozdobí stromečky.

Dětské Vánoce v Krušných horách začnou ve středu v deset hodin dopoledne společným zdobením stromečků na náměstí 1. máje, děti z chomutovských mateřinek pak zazpívají české tradiční koledy.

Odpoledne od čtyř hodin budou Dětské Vánoce pokračovat představením německých zvyků. Spolu s předškoláky totiž přijede Vánoční muž, což je německý symbol Vánoc. Tomu si děti sedají na klín a svěřují se mu se svými přáními k Vánocům, to si budou moci vyzkoušet i české děti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru