Chomutov – Celý plánovaný program vyšel na jedničku. Tedy, téměř celý. Zapálení první adventní svíce, úžasné světelné hodiny na věži, z nebe (z kostela sv. Ignáce a z Městské věže) spouštějící se andělé, tradičně krásný ohňostroj, to všechno klaplo. Jen v bodě nejdůležitějším technika selhala. Poté, co zaplněné náměstí odpočítalo čas pro rozsvícení stromku, nestalo se nic.

strom3011

Chybička se vloudí. Při dopoledních zkouškách nebyl s osvětlením problém, v hodinu „H" to prostě nevyšlo. Hvězda ve špici problikla, stroboskopy se rozsvítily, malé žárovky rozblikaly a to bylo vše. V současné době polovina stromu svítí (snad to vydrželo), na zbylé části se usilovně pracuje. Jestli to nakonec bude jediný vánoční problém, tak to není tak zlé.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru