Chomutov – K dopravní nehodě došlo dnes krátce po desáté hodině dopolední v křižovatce ulic Moravská a Cihlářská. Podle prvních informací se na místě střetl osobní automobil s chodcem, šestasedmdesátiletým seniorem.

nehoda2411

Foto z místa nehody: Daniel Hrubý

„Ke kolizi došlo ve směru z Březenecké. Na křižovatku přijíždějící řidič peugeotu reagoval na situaci před sebou, údajně před ním neočekávaně zastavilo auto. Muž, aby se vyhnul srážce, strhl řízení na chodník a zde došlo ke střetu s chodcem," potvrzuje nehodu policejní mluvčí Marie Pivková.

„Pacient naštěstí neutrpěl žádná vážná zranění, přesto byl z důvodu preventivní kontroly převezen na chirurgické oddělení chomutovské nemocnice," doplňují záchranáři.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru