Chomutov – Říká se, že s couváním mívá problémy převážně něžnější polovina lidstva. Nevšední nehoda ze včerejšího odpoledne dokazuje, že ne vždy tomu tak nutně musí být. V tomto případě pětačtyřicetiletý muž zaparkoval ve vestibulu chomutovské pobočky VZP (druhý vchod vedle lékárny), záhadnému manévru předcházelo vycouvání z protilehlého parkoviště a zhruba sedmadvacetimetrová jízda vzad.

auto2011

Záměna pedálů?

O kuriózní záběr z „místa činu" se s námi a nyní i s vámi podělila jedna z čtenářek e-chomutovska, téměř očitá svědkyně události. „Jak pán jel, to jsem přímo neviděla. Šla jsem kolem pár minutek po...," vysvětluje autorka fotografií Hana Antošíková. „Na místo akorát dorazili policisté. Podle lidí, kteří jízdu viděli, pán couval z protější strany ulice, přes pruh trávy, chodník, až do pojišťovny. Údajně si prý spletl brzdu a plyn," popisuje ještě Antošíková.

Havárie nyní může působit poměrně úsměvně, velikým štěstím ale bylo, že v době pomatené jízdy nestál autu nikdo v cestě. Takto to odnesly pouze prosklené dveře a pár promáčklin na autě.

autoa2011

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru