Chomutov – Po jednotýdenní přestávce představí chomutovská Hřebíkárna další porci skvělé muziky. Na své si tentokrát přijdou milovníci tklivého blues stylu, do Chomutova přijíždí evropská špička na foukací harmoniku Matěj Ptaszek se svým Dobré ráno blues bandem. A my pro vás i tentokrát máme čtyři lístky.

ptazsek1711

Pozvánka mezi nejlepší

Zdají se vám být slova o evropské špičce „přitažená za vlasy"? Nejsou. Profesionální hudbě, konkrétně právě bluesové, se Matěj Ptaszek věnuje od roku 2004 a kromě zpěvu hraje na foukací harmoniku. Hru na tento hudební nástroj ovládá natolik dobře, že se záhy skutečně zařadil mezi evropskou elitu.

V roce 2009 byl jako první Čech v novodobé historii pozván firmou HOHNER (největší světový harmonikářský výrobce) do německého Trossingenu na World Harmonica Festival, kde nejen účinkoval, ale také byl vyhlášen objevem roku. Herní styl muzikanta z Prahy je přirovnáván ke stylu slavného amerického harmonikáře Sonny Terryho. Ptaszek je také znám svou unikátní technikou zpívání (barokní kontra tenor).

Kdy, kde, za kolik

Na jedinečný bluesový zážitek se můžete vypravit již tento pátek 21. listopadu, začátek koncertu je naplánován na 19.00 hodin. Za lístek zaplatíte 200 korun v předprodeji (Infocentrum Chomutov nebo recepce hotelu Hřebíkárna, tel.:775 864 282; 731 909 845), na místě v den konání o třicet korun více.

Soutěž o 2x2 lístky

Chystáte se na bluesový večer vypravit? E-chomutovsko pro dva z vás i tentokrát připravilo čtyři vstupenky. Kdo s námi soutěží, pravidla dobře zná. Správně odpovědět na jednoduchou otázku, odpověď poslat na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude v den koncertu, tedy v pátek 21. listopadu, v 10.00 hodin přesně.

Soutěžní otázka: Napište nám, na jaké nástroje hrají členové kapely „Dobré ráno blues band" Vít Kopecký a Vladislav Sosna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru