Severní Čechy – Policie se obrací k veřejnosti s žádostí o pomoc, hledá se jednapadesátiletý muž vietnamské národnosti, Nguyen Duc Duong. Na jmenovaného vydal Okresní soud v Teplicích příkaz k zatčení pro přečin „Zpronevěry".

nguyenb1811Nguyen Duc Duong, trvale bytem v Krupce – Bohosudově, se proti zákonu provinil tím, že jako provozovatel herny nevložil na účet poškozené společnosti odvody pokladní hotovosti a tuto hotovost ve výši 322 tisíc korun užil pro sebe. Obdobným způsobem poškodil i další společnost, kde se způsobená škoda pohybuje kolem 111 tisíc korun.

Provedeným policejním šetřením bylo zjištěno, že jej v místě trvalého bydliště nikdo nezná a jeho poslední výskyt byl zjištěn v květnu letošního roku v Praze. „Vzhledem k okolnostem lze předpokládat, že se zdržuje v komunitách občanů VSR. Nelze vyloučit, že provozuje živnost obdobného charakteru nebo je při jejím provozování nápomocen," uvádí krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Popis

Muž je 165 – 175 cm vysoký, střední postavy, vlasy hnědočerné, barva očí hnědá. Není nebezpečný ani ozbrojený (více k popisu není známo).

Policie žádá občany, aby veškeré informace k pohřešovaným nebo hledaným osobám sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu operačního odboru Policejního prezídia Policie České republiky Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru