Chomutovsko – Jako by ta silnice byla dnes zakletá. Na téměř totožných místech obou dnešních dopravních nehod, o kterých jsme vás informovali, došlo v odpoledních a podvečerních hodinách k dalším kolizím. Za Kláštercem nad Ohří havarovaly dva osobní automobily, šlo o stejný úsek jako při ranní tragédii. Zhruba před hodinou vylétlo v Chomutově auto z vozovky, opět na silnici 1/13, tentokrát poblíž zooparku.

nehoda ráno1811Snímek z ranní nehody u Klášterce nad Ohří. Foto: e-chomutovsko

„V prvním případě byla nehoda nahlášena kolem půl třetí odpoledne, a skutečně se jedná o stejné místo, jako při ranním tragickém neštěstí. I odpoledne zde došlo ke střetu dvou osobních vozidel," potvrzuje policejní mluvčí Jana Matonohová. Podle našich informací mělo být jedním z havarovaných aut BMW X5.

K dalšímu karambolu došlo před zhruba hodinou na silnici poblíž lesoparku. Auto údajně leží na boku, nehoda se podle policie naštěstí obešla bez zranění.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru