Jirkov; ČR – Již sedm let se v České republice každoročně vyhlašuje anketa o Nejkrásnější nádraží v zemi. Letošní absolutní prvenství získalo před pár dny Brno – Chrlice. On-line deník TÝDEN.CZ ve spolupráci s TV Barrandov uchopil věc z druhé strany a vyhlásil anticenu Nejošklivější nádraží v Česku. Mezi dvaceti finalisty z celé republiky figuruje i nádraží Jirkov – zastávka.

nádraží1611

„Často páchnou a lidé se tu bojí"

Dvacítku účastníků vybírala redakce TÝDNU.CZ na základě jednoduchých podmínek. Celkový vzhled a prostředí byly těmi hlavními. „Jakákoliv útulnost je jim cizí, často páchnou močí nebo tlejícími odpadky, přebývají tu bezdomovci, hlodavci či hmyz a lidé se tu povětšinou bojí," uvádí na svých stránkách TÝDEN. Zpravodajský portál dává také možnost vlastním tipům, v případě, že si z nabízených nevyberete, můžete poslat svého kandidáta.

Jak hlasovat

Volba toho nejméně příjemného a nejošklivějšího nádraží je jednoduchá. Na následujícím odkazu si všechny nominované v klidu prohlédnete a pak již můžete jednotlivé „kousky" ohodnotit. (zdroj.www.tyden.cz)

nádražía1611

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru