Chomutovsko – O ztracené fence německého špice, rok a půl staré Fifince, jsme vás informovali před týdnem. Pejsek utekl z nabouraného auta při tragické dopravní nehodě u Křimova (psali jsme zde). Fifinka se hledá již deset dní a zatím stále marně. Nešťastná majitelka učinila pro nalezení všechny možné kroky, nyní se chce obrátit na psí útulky na německé části hranic. Bohužel, v Německu se nedomluví...

německý špica611

O pomoc při hledání se prostřednictvím našich stránek obrátil k veřejnosti Karel Valter, syn při nehodě tragicky zesnulého muže. „Pro mou maminku je ten pejsek moc důležitý, nyní potřebuje každou oporu. Moc by nám pomohla jakákoliv informace. Za případnou pomoc všem moc děkujeme," uvedl tehdy.

„Musím Fifinku najít"

Vaše reakce byla úžasná a veliká. Od samotného sdílení článku, kdy se informace dostala mezi co nejvíce lidí, přes pomoc „fyzickou", až po nabídky na darování nového pejska. „Chtěla bych všem lidem poděkovat. Jsou moc hodní a skvělí. Pomáhají nám hodně. Někteří jezdí dokonce až z Mostu, moc nám pomohl jeden hodný pán z Jirkova. Roznášely se a vylepovaly letáky, oslovila se policie, hasiči, myslivci, obecní úřady. I s tím vším nám lidé pomohli. Dokonce nám zaplatili psího detektiva, sama bych si to nemohla asi dovolit. Bohužel, všechno je zatím bezvýsledné," polyká slzy synem zmiňovaná maminka, paní Silvie Valterová a pokračuje, „samozřejmě jsme objezdili i psí útulky, také nic. Já ale Fifinku musím najít...."

Hledá se překladatel

V této souvislosti se nešťastná majitelka zmiňuje ještě o útulcích na druhé straně hranic. „Určitě je možné, že by Fifinka mohla být tam. Ono to není z Křimova daleko. Ráda bych se tam zajela podívat, problém je, že já sama neumím německy a ani nikoho takového neznám," říká paní Silvie.

V případě informací volejte...

Stejně jako bylo uvedeno v prvním článku, kdyby kdokoliv z vás mohl a chtěl rodině nějak pomoci, popřípadě měl nějakou informaci ohledně ztraceného pejska, je možné ji kontaktovat na telefonním čísle 474 689 678.

německý špic 611

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru