Klášterec nad Ohří – Po Kadani již mají své vedení také v Klášterci nad Ohří. Nově zvolené zastupitelstvo se poprvé sešlo koncem minulého týdne, hlavním bodem programu byl slib jednadvaceti zvolených zastupitelů, volba vedení a rady města. Na překvapení nedošlo, pozici šéfky obhájila stávající starostka a lídr vítězné strany „Pro sport a zdraví" Kateřina Mazánková.

starostka1111

Obměna pak přišla na pozici místostarosty. Dosavadního Vladimíra Klímu vystřídal Jaroslav Ježek (KSČM). V radě města budou zastoupeny čtyři politické strany či hnutí. Vedle PRO Sport a Zdraví (Kateřina Mazánková, Štěpán Kostelník, Petr Hybner) a KSČM (Václav Homolka, Jaroslav Ježek) bude o dění ve městě spolurozhodovat také ČSSD (Stanislav Pechouš) a hnutí Otevřená radnice (Josef Suchý).

A na co se staronové vedení v Klášterci hodlá zaměřit nejdříve? „Určitě chceme rekonstruovat místní Kulturní dům. Také se i nadále budeme věnovat bezpečnosti a pořádku ve městě, rádi bychom v tomto směru více zapojili veřejnost," naznačuje starostka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru