Chomutov - Kriminalisté Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality služby kriminální policie a vyšetřování (ÚOKFK) se v rámci případu, kterým se zabývají, obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při hledání důležitých svědků. Ti by mohli objasnit skutečnosti důležité pro trestní řízení.

VIDEO 1/

VIDEO 2/

„Naším cílem je zjistit totožnost osob (svědků), které od 1. prosince 2010 do konce března 2011 pracovaly na výstavbě fotovoltaické elektrárny společnosti VT-SUN s.r.o., která je umístěna na střechách budov v průmyslovém areálu Válcoven trub v Chomutově," uvádí tiskový mluvčí Útvaru pplk. Jaroslav Ibehej a dodává, „veřejnosti rovněž poskytujeme videozáznamy, na kterých jsou zachyceny osoby, které na montáži této fotovoltaické elektrárny pracovaly."

Kriminalisté žádají občany, aby se v případech, že:

1/ jsou pracovníky, kteří v časovém období od 1. prosince 2010 do konce března 2011 pracovali na montáži fotovoltaické společnosti VT-SUN s.r.o., která je umístěna na střechách budov v průmyslovém areálu Válcoven trub v Chomutově,

2/ poznají jakoukoliv osobu ze zveřejněných videozáznamů,

3/ jsou autory zveřejněných videozáznamů,

4/ mohou k této věci poskytnout jakoukoliv další informaci,

přihlásili na níže uvedených kontaktech.

Kontaktní údaje

telefon: 974 520 529
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (předmět mailové zprávy: VT-SUN)

Útvar odhalování korupce a finanční kriminality 3110

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru