Chomutovsko - Policejní zápisníček aneb Co přinesl uplynulý týden...

policista2210Klášterec nad Ohří

Na kláštereckou policii se v minulém týdnu obrátila místní obyvatelka a oznámila, že v ulici Pod stadionem viděla muže, který stál na cestě se spuštěnými kalhotami a onanoval. Muž ji neoslovil, nepronásledoval a žena z místa utekla. Následně se na policii obrátily se stejným svědectvím ještě další ženy. Policisté přijali celkem tři oznámení a zjistili, že uvedené jednání má na svědomí 22letý místní obyvatel. Ten se po zadržení ke svému chování přiznal, nyní je podezřelý z výtržnictví. Vyšetřování nadále pokračuje, policisté budou nyní zkoumat duševní stav podezřelého muže.

V neděli (19. října) v podvečerních hodinách přišel 20letý obyvatel Klášterce nad Ohří do Budovatelské ulice. Před prodejnou zde oslovil procházejícího poškozeného a požadoval peníze. Po odmítnutí za ním šel až do ulice Mírová, kde muže napadl. Po následném zadržení byl obviněn z loupeže, obvinění si převzal a skončil v cele předběžného zadržení. Na státní zastupitelství putoval návrh na jeho vzetí do vazby. Na příkaz státního zástupce však byl ze zadržení propuštěn, vyšetřován je nadále na svobodě.

Chomutov

Policejní komisař obvinil 24letou ženu z okresního města z trestného činu nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku. Ve skleníku na zahradě totiž pěstovala od dubna letošního roku rostlinu konopí, ačkoliv nemá k nakládání s touto rostlinou oprávnění. Dvě rostliny byly na místě zajištěny a zaslány k odbornému zkoumání. Žena si obvinění převzala, v případě odsouzení jí hrozí peněžitý trest nebo může skončit až na šest měsíců ve vězení.

Z ublížení na zdraví a nebezpečného vyhrožování je podezřelý 37letý muž z Chomutova. Na začátku října napadl v bytě na Palacké ulici svoji manželku. Nejdříve se pohádali a pak došlo i na rány a vulgární urážky. Zranění, které žena utrpěla, si vyžádalo ošetření u lékaře s následnou dobou léčení po dobu šesti týdnů. Policistům se podařilo vyslechnutím dalších obyvatel domu prokázat, že k napadání manželky docházelo již v minulosti a útoky jsou vedeny se stupňující intenzitou. Přikročili proto k vykázání násilníka ze společně obývaných prostor. Vyšetřování nadále pokračuje.

Jirkov

Policisté v Jirkově pátrali po pachateli, který v polovině srpna letošního roku poškodil mycí box u čerpací stanice v nákupní zóně. Z prostoru boxu odcizil dva kabely připojené k rozvodné skříni. Muži zákona nyní zjistili, že škodu za téměř 15 tisíc korun způsobil svým jednáním 34letý muž z okresního města. Navíc vyplynulo z vyšetřování, že za krádež byl pravomocně odsouzen Okresním soudem v Chomutově v nedávné době hned několikrát. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru