Chomutovsko; Lounsko – Už víte, jak a kde budete trávit zítřejší volný den? Máme pro vás jeden zajímavý tip. Vydejte se na zámek Krásný Dvůr a užijte si tady netradiční kostýmovanou prohlídku. Tu pro vás ve spolupráci se zámeckými připravili ochotníci kadaňského divadla Navenek. Na závěr celého dne si navíc můžete vychutnat koncert, který vás zavede do Francie minulých století.

krasnydvůr2710

Šlechta, umění i politika

Nádhernými prostory zámku vás kromě všudypřítomného služebnictva provedou hraběnka Isabela Marie Černínová a hrabě Jan Rudolf Černín s chotí hraběnkou Marií Terezií Černínovou, v dalších částech sídla se představí například malíř Quido Mánes (bratr Josefa Mánesa), německý básník světového věhlasu J. W. Goethe a také německý politik, ministr zahraničí Joachim von Ribbentrop.

„Během celého dne a během živých obrazů budou na zámku probíhat krátké hudební ukázky z večerního koncertu," říká kastelánka zámku Michaela Hofmanová.

V kolik a za kolik

První prohlídka začíná v Krásném Dvoře v 10.00 hodin přesně, další následují v časech 10.20; 10.40; 12.00; 12.20; 12.40; 14.00; 14.20 a 14.40 hodin.

Koncert La Brise de France v podání Jitky Baštové (akordeon) a Jindřicha Macka (loutna) bude zahájen v 17.00 hodin.

Za vstup na samotnou prohlídku či koncert zaplatíte 120 korun dospělí, 80 pak děti, senioři, studenti a ZTP, jeden lístek na obě akce vás v rámci balíčku vyjde na 200 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru