Klášterec nad Ohří – Máte rádi „prkna, která znamenají svět"? Pak byste si neměli nechat ujít přehlídku divadelních amatérských souborů, 12. ročník Kláštereckých divadelních žní. Počínaje včerejším dnem až do příští soboty se v Kulturním domě v Klášterci nad Ohří představují ochotníci z celé republiky.

divadlo kláštereca 2610

Program

Na jaké hry se můžete vydat? Dnes (26. října) na představení divadelního souboru Klapý, Všechno není košér. Zítra (pondělí 27. října) se v Klášterci představí se svým podáním Revizora Ty-já-tr Hrobeso, v úterý 28. října vystoupí Kočovné divadlo Ad Hoc a uvede hru IL Congelatore – Zmrazovač, ve středu 29. října uvidíte ochotníky z turnovské Základní umělecké školy, ti předvedou Z@visláky plus jedno další představení (bude včas upřesněno).

Ve čtvrtek 30. října přicestuje mladoboleslavské Divadélko na dlani a uvede Dlouhý štědrý večer, v pátek 31. října můžete zhlédnout Šakalí léta v nastudování rakovnického souboru Tyl a divadelní žně zakončí v sobotu 1. listopadu formace Point Prostějov a jejich Testosteron.

V kolik a za kolik

Všechna představení začínají shodně v 19.00 hodin, stále stejné je kromě jednoho případu i vstupné. Za lístek zaplatíte 50 korun (na středeční dvojprogram 70), členy Klubu mladého diváka vyjde divadlo na korun 20.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru