Chomutov; Ústí nad Labem – Od vraždy vlivného politika Romana Housky (psali jsme zde) uplynulo jedenáct měsíců a týden. Po této dlouhé době dnes Krajský soud v Ústí nad Labem vynesl rozsudek. Vrah, bývalý voják, Michal Krnáč stráví ve vězení 17,5 roku. Verdikt ještě nenabyl právní moci, Krnáčův obhájce si ponechal zákonem stanovenou lhůtu pro odvolání.

paragraf2410

„Byla to poprava"

Při svém rozhodnutí se soud přiklonil k tvrzení státního zástupce. Podle něj Krnáč vraždu plánoval, justice uznala také loupežný motiv. Jak navíc uvádí na svém internetovém portále zpravodajský server České noviny, soudce Jiří Bednář označil způsob vraždy za popravu. „Nejel na pracovní pohovor, jak tvrdil, ale jel do domu usmrtit Romana Housku. V okamžiku, kdy zasáhnu třikrát člověka pistolí do hlavy, z toho jednou zezadu, tak mě jiné slovo než poprava nenapadá," citují České noviny soudcova slova. (zdroj. www.ceskenoviny.cz)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru