Chomutov - O nejhezčí okno, balkon, výzdobu domu či předzahrádku se v Chomutově soutěžilo letos již podvanácté. Lidé, kteří květinami zdobí svá bydlení či veřejná prostranství se do akce „Za ještě krásnější Chomutov" hlásili od června do září, nyní došlo na očekávaný okamžik, slavnostní vyhlášení.

krásnější chomutov1710

Vítěze vybrala odborná porota, kterou byla komise životního prostředí, vyhlášení a ocenění se v prostorách obřadní síně chomutovské radnice chopil primátor města Jan Mareš. „Vím, jak je péče o květiny a okrasné záhony náročná, ale také krásná, když její výsledky dělají radost vám i vašemu okolí. Za krásnější Chomutov vám všem patří velké poděkování," uvedl při slavnostním ceremoniálu primátor.

Výsledky

Nejhezčí okno nebo balkon domu1/ Jaroslava Bartáková; 2/ Jana Kopecká; 3/ František Kašubjak

Nejhezčí výzdoba domu1/ Dagmar Welzlová; 2/ Dana Háková; 3/ Marie Chaloupková; 4/ Lucie Šabachová; 5/ Květoslava Rulíčková a Jitka Belekaničová

Nejhezčí předzahrádka domu1/ Jaroslav Tvrzský; 2/ Lenka Ficková; 3/ Eva Křepinská; 4/ Marie Rivolová a Jarmila Růžičková; 5/ Jitka Čiperová

Nejhezčí výzdobu domu má podle poroty vilka v Podhorské ulici...

krásnější domekpodhorská1710

krásnějšídomekpodhorská1710

...nejhezčí předzahrádka domu je v ulici Pod Černým vrchem...

krásnější předzahrádka1710

Krásnější předzahrádkaa1710

...a nejhezčí balkon pak ve Václavské.

krásnějšíoknováclavská1710

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru