Chomutov – Celý incident se odehrál před dvěma dny krátce po osmnácté hodině v ulici Spořická v Chomutově. Strážníci Městské policie dostali telefonické hlášení o muži, vyhrožujícím skupině dětí. Na místě zasahující hlídka zjistila, že se jedná o padesátiletého muže, přebývajícího na nedaleké ubytovně, agresor byl navíc ještě opilý.

městská1510

„Partu dětí zastihli strážníci před prodejnou v Haškově ulici. Matka jednoho z nich slova svého syna potvrdila. Děti uvedly, že jim muž nadával a vyhrožoval nožem. Poté ukázaly na člověka sedícího na chodníku," popisuje mluvčí strážníků Vladimír Valenta.

„Byla to rybička"

U pána byl při zajištění skutečně nalezený nůž, i když v tomto případě by byl přesnější výraz nožík či kudlička. „Dotyčný měl na klíčích pověšený nožík, takzvanou „rybičku". Podle jeho vlastní výpovědi si šel zakoupit do prodejny alkohol a děti na něj pokřikovaly. U muže bylo dechovou zkouškou zjištěno 1,89 promile alkoholu, věc bude řešena jako přestupek proti občanskému soužití," dodává mluvčí policie Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru