Klášterec nad Ohří – Výsledná čísla přicházejí také z Klášterce nad Ohří. Místní komunální volby tady vyhrála strana „PRO sport a zdraví" (24,73%), na druhém místě se umístila KSČM (13,17%), na místě třetím skončila koalice stran „„Otevřená radnice pro Klášterec n/O s podporou Věcí veřejných a hnutí Úsvit přímé demokracie" (9,67%).

volby klášterec1110

V Klášterci se volilo jednadvacet zastupitelů. Vítězná strana v čele se stávající starostkou Kateřinou Mazánkovou obsadí v budoucnu 7 křesel, druzí komunisté berou 4 mandáty, koalice Ot. rad. pro K n/O s p. VV a Ú. bude mít nárok na 2 pozice. 2 mandáty získaly také ČSSD, Strana soukromníků ČR, Za Klášterec lepší a Strana zelených.

Co se jednotlivých počtů zastupitelů týká, ČSSD jedno místo ztrácí, KSČM si o jedno naopak polepšila, zbylé strany jsou uskupeními novými.
Nejvíce hlasů, přesně 1 615, získala v Klášterci dosavadní starostka Kateřina Mazánková. Volební účast občanů byla 31,26 %, odevzdáno bylo 68 469 platných hlasů (zdroj: www.volby.cz).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru