Kadaň – Dvanáct kadaňských volebních okrsků dopočítalo své hlasy a je rozhodnuto. Komunální volby vyhrála stávající „vládnoucí" strana, tedy ODS (43,15%), na druhém místě se umístilo ČSSD (21,11%), na třetím pak Ano 2011 (17,12%).

kadaň1110

V Kadani si lidé volili sedmadvacet zastupitelů. V celkových „mandátových" součtech to nakonec dělá dvanáct křesel pro ODS, šest mandátů získala ČSSD, pět Ano 2011 a po dvou mandátech čtvrtí a pátí v pořadí TOP 09 a KSČM.

Co se jednotlivých počtů zastupitelů týká, ČSSD a komunisté zůstali na stejných číslech jako v dosavadním období, vítěz voleb ODS si o dvě místa pohoršil (i přesto je to ale v rámci republiky pro stranu fenomenální výsledek), TOP 09 získali jedno místo navíc a Ano 2011 v minulých volbách nefigurovalo, tedy jsou plus pět.

Nejvíce hlasů, přesně 2 759, získal v Kadani dosavadní starosta Jiří Kulhánek (ODS). Volební účast občanů byla 32,29 %, odevzdáno bylo 102 067 platných hlasů. (zdroj: www.volby.cz)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru