Chomutov – K ošklivé dopravní nehodě došlo před dvěma hodinami v ulici Lipská v Chomutově. Po střetu zůstalo jedno z vozidel na střeše, posádka vozu skončila s lehkými zraněními v péči chomutovských lékařů.

nehoda1110

„Nedala přednost"

K bouračce došlo zhruba dvacet minut před třináctou hodinou. „Na místě se střetla vozidla Škoda Felicia a Suzuki Swift. Řidička (49 let) ve Felicii jela ve směru Kadaňská – Lipská, podle všeho nedala přednost po hlavní komunikaci jedoucímu Swiftu a došlo ke srážce. Suzuki se převrátilo na bok, poškodilo lampu a posléze skončilo na střeše," potvrzuje krajská policejní mluvčí Alena Bartošová a dodává, „alkohol byl u účastníků provedenou dechovou zkouškou vyloučen, předběžná škoda je vyčíslena na šedesát tisíc korun (Felicia 10 tisíc, Suzuki 40 tisíc, lampa 10 tisíc korun). Další okolnosti nehody jsou předmětem šetření."

Štěstí v neštěstí

Přes hrozivě vypadající nehodu měla posádka Swiftu veliké štěstí. Muž (88 let) a žena (84 let) byli po vyproštění z auta převezeni do chomutovské nemocnice. „Pacienti utrpěli poranění lehčího charakteru," uvádí mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

nehodaa1110

nehodab1110

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru