Chomutovsko – Ani druhý říjnový víkend nemusíte sedět doma. Připraveno je pro vás několikero koncertů, divadlo, netradiční sportík a nudit se nebudou ani děti.

katapult1010

PÁTEK 10. ŘÍJNA

Kadaň

8 příběhů, 8 tajemství...a 1 mrtvý muž za zamčenými dveřmi. Kadaňské divadlo Navenek uvádí „comédie policiére", tedy komedii s kriminální zápletkou 8 žen. Skvělé inscenaci nechybí notná dávka napětí, nečekaná odhalení i svébytný humor. Je vrahem nutně jen ten, kdo stiskne kohoutek?
Kdy / kde / za kolik: 19.00 hodin / KZ Orfeum / 50 korun

Jirkov

A co trocha jazzu? Přijďte si zpříjemnit podzimní večer s kapelou Kopakabános. Čeká vás skvělá zábava i hudební zážitek!
Kdy / kde: 20.00 hodin / Lezecká aréna Jirkov

SOBOTA 11. ŘÍJNA

Chomutov

Máte rádi zvířata? Vydejte se do Podkrušnohorského zooparku na Hubertovu jízdu. Uvidíte slavnostní nástup koní a honců a ukončení letošní jezdecké sezony.
Kdy / kde / za kolik: 11.00 hodin / jezdecký areál PZOO / zdarma

V zooparku ještě chvíli zůstaneme. V areálu Staré Vsi můžete strávit také zábavné odpoledne. Akce Pohádkové čtení je určena hlavně dětem a číst se bude ze Špalíčku veršů a pohádek Františka Hrubína.
Kdy / kde / za kolik: 14.00 hodin / Skanzen ve Staré Vsi / běžné vstupné do zooparku

Pozorný čtenář a návštěvník našich stránek ví, že další sobotní chomutovskou akcí je koncert kladenské kapely Zrní. V tomto případě dokonce můžete s e-chomutovskem vyhrát čtyři vstupenky (článek najdete zde, soutěž samotnou tady).
Kdy / kde / za kolik: 19.00 hodin / Hřebíkárna / 250 předprodej; 280 na místě v den koncertu

Kadaň

Za hudbou se můžete vydat také do Kadaně. Do královského města míří bigbít „par excellence", přijíždí legenda Katapult. Koncert proběhne v rámci akce „kadaňský" Oktoberfest a jako předkapela se představí Parademarche.
Kdy / kde / za kolik: 18.00 hodin / KZ Orfeum / 250 předprodej, 300 korun na místě

A i v Kadani ještě chvilku pobudeme a tak „trochu" si zasportujeme. Místní Sportovní klub Městské policie pořádá Noční běh přes Úhošť. Závod je vzhledem k náročnosti terénu a běhu za tmy určen pro závodníky starší 18 let, účastníci od 15 let se mohou běhu zúčastnit pouze s písemným souhlasem zákonného zástupce. Parkování je zajištěno u fotbalového hřiště v Úhošťanech, v zázemí závodu bude k dispozici wc, sprcha a občerstvení (podrobnější info najdete zde).

NEDĚLE 12. ŘÍJNA

Chomutov

V neděli si nenechte ujít další, v pořadí čtrnáctou, akci populárního Rodinného zápolení. Tentokrát se koza Róza a kozlík Rozmarýnek sejdou s dětmi v chomutovské knihovně, díl nese název Svět knížek. Součástí zápolení je také premiérové Listování. O co půjde? Jedná se o propojení divadla a literatury, tedy takový zvláštní druh scénického čtení, který v podání profesionálních herců předkládá divákům poutavou formou nový zážitek z četby (více zde).
Kdy: 10.00 – 17.00 hodin

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru