Jirkov – Rádi byste potrápili své tělo a svalstvo, od návštěvy posilovny vás ale odrazuje cena, popřípadě se vám nechce cvičit v mnohdy „vydýchaných" prostorách? Skvělou alternativou je nově vzniklé Street workoutové hřiště v Mládežnické ulici v Jirkově. Na dvanácti zde umístěných cvičebních prvcích se můžete dostatečně „zničit" a za posilování navíc nezaplatíte ani korunu.

kulturista610

Street Hard Workers

Prostor pro cvičení byl vybudován na části bývalého antukového hřiště, nechybí tady ani lavičky nebo stojan na kola. Příjemnou atmosféru dotváří nově vysázena zeleň. Za nápadem vybudování přírodní posilovny stojí chomutovsko-jirkovská skupina Street Hard Workers. Tito sportovní nadšenci přišli za jirkovským starostou Radkem Štejnarem a jejich iniciativa se vyplatila. „Podporujeme aktivní lidi, takže jsme investici zařadili do integrovaného plánu rozvoje města a hřiště mohlo vzniknout," uvádí k počinu starosta.

Nechte si poradit

Přijít zacvičit si můžete kdykoliv, když ale budete potřebovat odbornou radu, vypravte se na hřiště v úterý, čtvrtek nebo sobotu na 17 hodinu. To je čas, kdy tady svoji muskulaturu trénují zakládající „Hardworkeři" a ti vám ochotně poradí, co, na čem a jak cvičit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru