Kadaň – Mezi hasiče zavítal ministr v průběhu včerejšího odpoledne, během své návštěvy na stanici si prohlédl techniku a kompletní zázemí. Setkání se zúčastnil také starosta města Jiří Kulhánek a ředitel Územního odboru Chomutov HZS ÚK Petr Klíma.

hasičikad110

Pochvala potěší

„Návštěva to byla velmi příjemná, a pro nás bylo ctí pana Chovance přivítat," zhodnotil zhruba půlhodinové setkání velitel kadaňské jednotky Martin Apolen. „Pan ministr se živě zajímal o problematiku dobrovolných jednotek a jejich úlohu v rámci Integrovaného záchranného systému, prohlédl si celou stanici včetně techniky a byl mile překvapen, jak jsme vybaveni a jak se o nás město stará. Každá taková pochvala samozřejmě potěší," usmívá se Apolen.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru