Obrnice - Stále bezvýsledné zůstává pátrání po dosud neznámém únosci dvanáctileté dívky z Obrnic na Mostecku. Holčičku muž před pětadvaceti dny unesl poblíž obrnického nádraží a posléze ji po více než hodině jízdy vysadil v jedné z obcí na Chomutovsku. Dívka byla naštěstí nezraněná, utrpěla ale velký šok. Policisté po pachateli i nadále intenzivně pátrají.

portrét309

Kriminalisté podle mostecké policejní mluvčí Ludmily Světlákové zpracovali časový snímek únosu a mají i předpokládanou trasu vozidla. Policie na případu únosu intenzivně pracuje, vyhodnocuje získané informace, poznatky i záznamy z kamer. Přesto se obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání.

Jak jsme již opakovaně informovali, dvanáctiletou dívku kontaktoval neznámý muž ve čtvrtek 4. září kolem 16.30 hodiny u obrnického nádraží. „Následně ji násilím naložil do motorového vozidla blíže nezjištěné tovární značky typu combi fialové metalízy. S dívkou odjel směrem na Chomutovsko, kde ji vyložil na polní cestě u jedné obce. Tam dívku objevil náhodný motorista, který informoval policii," popsala skutek mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

S ohledem na závažnost jednání neznámého pachatele věnuje policie šetření trestného činu maximální pozornost. Na případu pracují kriminalisté, policisté obvodních oddělení a policisté z Krajského ředitelství.

„Nadále šetříme v obci, pátráme po nových svědcích, provádíme další výslechy, shromažďujeme informace a poznatky. Ty postupně prověřujeme. Vyhodnocujeme i záznamy z kamer, které jsou instalovány v obci. Kriminalisté zároveň zpracovali časový snímek únosu a předpokládanou trasu újezdu vozidla. Na této trase jsme včera v odpoledních hodinách kontrolovali vozidla a zjišťovali další informace k případu," uvedla Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru