Chomutov – Proč a kam se opilý muž v neděli večer vydal, policisté neuvádějí, že mu ale hlídka patrně zachránila život, je více než jasné. Prudký kopec nad chomutovskou vodárnou (směrem na Křimov) a notné množství alkoholu zmohlo jeho kroky natolik, že zůstal ležet přímo uprostřed silnici. K neštěstí nebylo daleko.

opilec249

„Opilý, ale komunikoval"

„Velký podíl na záchraně měl člověk, který nám tuto skutečnost telefonicky oznámil. Strážníci neprodleně vyrazili na udané místo, kde našli ve vozovce ležícího jednapadesátiletého muže z Jirkova. Jak následně vyšlo najevo, dotyčný byl značně opilý, nicméně komunikoval a naštěstí na sobě neměl viditelná zranění," popisuje mluvčí strážníků Vladimír Valenta a pro úplnost dodává, „pro pána se po chvilce dostavil jeho známý a odvedl si ho."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru