Kadaň – Domovů pro seniory je v celé České republice na šest set. Dostat se v kvalitě nabízených služeb na absolutní vrchol předpokládá naprostou profesionalitu, stoprocentní výkon a dokonalou péči. V Kadani vše uvedené mají a zcela po právu na tento vrchol došli. Důkazem budiž odbornou komisí udělená pětice zlatých hvězd a celkové druhé místo mezi všemi hodnocenými.

domov209

Ne každý si troufne

Na úvod je třeba zmínit, že ne každý Domov se k „prověrkám" certifikátorů (odborné komise) odváží. Jedná se o komplexní zhodnocení úrovně daného zařízení, a komisaři bývají ve svých verdiktech nekompromisní. Kadaňský Domov tak v současné době navázal na nedávný úspěch kláštereckých kolegů, ti byli před několika měsíci oceněni čtyřmi hvězdičkami.

V Kadani šli do kompletu

„Hodnocení, tedy certifikace, se skládá z posuzování tří až pěti oblastí poskytovaných služeb. Jedná se o úroveň ubytování, stravování, kultury, partnerství a péče," vysvětluje ředitelka kadaňského Domova Lenka Raadová a pokračuje, „my jsme se rozhodli pro ohodnocení všech oblastí a získaný počet bodů ukazuje, že to bylo rozhodnutí správné."

VIDEO

Blansko, Kadaň, Reykjavík

932,75. Tolik bodíků z rovného tisíce si Kadaň vysloužila. Lepší hodnocení má v současné době pouze obdobné zařízení v Blansku (940 bodů), na třetím místě (930 bodů) je pak jediný zahraniční Domov, Sóltún Nursing Home v Reykjavíku (Island). „Samozřejmě, první místo by se nám moc líbilo a nechybělo k němu mnoho. Bohužel, ztracené body jdou na úkor našeho nižšího počtu jednolůžkových pokojů (kategorie ubytování), v tomto případě jsme ale limitováni vnitřním prostorem budovy," posteskne si šéfka, aby se vzápětí usmála, „na druhou stranu, ve zbylých čtyřech oblastech jsme dosáhli téměř maxima. Pro zajímavost, v úrovních péče a partnerství jsme byli oceněni nejvyšším možným počtem bodů."

„Všem moc děkuji"

Kadaňský úspěch není v žádném případě dílem náhody. „Není. Je to výsledek obětavé a tvrdé práce všech zaměstnanců, veškerého personálu, každého jednoho z nás. Všem moc děkuji," chválí závěrem Lenka Raadová.

FOTOGALERIE

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru