Březno u Chomutova – Vysypané tuny písku, náklaďák na boku, pracovní stroje a zasahující hasiči. To vše je důsledek dopravní nehody, ke které došlo dnes zhruba patnáct minut před třetí hodinou odpoledne. Kamion se převrátil v pravotočivé zatáčce (ve směru na Chomutov) při nájezdu do stoupání asi padesát metrů před koncem obce.

kamion198

„Znělo to jako hrom"

„Slyšel jsem obrovskou ránu, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost. Myslel jsem si, že hřmí," pokývne hlavou jeden z místních, sledující „záchranné" práce.

Škoda za dvě stě

V současné době je silnice stále neprůjezdná, policisté odklánějí dopravu na vedlejší komunikaci. „Řidič nákladního vozidla utrpěl lehká zranění, celková škoda se odhaduje na dvě stě tisíc korun," uvádí krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

kamiona198

kamionb198

kamionc198

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru