Chomutov – Naše město je drogovým rájem! Zdá se vám toto spojení nepravděpodobné a „za vlasy přitažené"? Bohužel, statistiky hovoří jasnou řečí. Chomutov se za poslední roky stal místem nerušeného obchodu s drogami, feťáků a dealerů jsou plná sídliště, centrum města nevyjímaje. V posledních měsících jsme se snažili drogovou scénu zmapovat a výsledky šokovaly... Obstarat si tady drogy je stejně snadné, jako koupit rohlík.

foto-echomutovsko-drogy189

Otevřeli jsme zásadní téma

Stejně jako vy jsme z Chomutova, Jirkova a okolí, a stejně jako vy chceme žít v lepším městě. Vidíme problémy, které bolí nás všechny, a nezavíráme před nimi oči. Jako politické hnutí NOVÝ SEVER neslibujeme, co bychom udělali v případě úspěchu ve volbách, ale konáme ještě před otevřením volebních místností. Videem, dokumentujícím jeden ze způsobů, jakým v Chomutově probíhá obchod s drogami, jsme otevřeli jedno ze zásadních bezpečnostních témat, které obyvatele našeho města trápí.

Nulová tolerance drogám!

Pomyslné prodejny drog feťákům z ulice jsou v Chomutově a Jirkově mimo jiné na překvapivém místě! Na chvíli se zamysleme... Možná i vy chodíte denně kolem telefonní budky a možná i vy jste si někdy položili otázku: „Proč se tu scházejí tito podivní lidé?" Dáme vám odpověď. V telefonních budkách probíhá obchod s drogami! A co víc, pokud v blízkosti telefonní budky bydlíte, velmi pravděpodobně bydlíte poblíž drogové varny. Dost možná vaši sousedé v tichosti zásobují okolí pervitinem. Nevěříte nám...?

Podívejte se na video, které názorně ukazuje, jak se v Chomutově a okolí také prodávají drogy. Zaměřte se na popisovaná místa, vnímejte ruch kolem sebe.

VIDEO: TELEFONNÍ BUDKA POPRVÉ /FIKCE/

Setkali jste se s podobným postupem? Nebude trvat dlouho a zjistíte, že drogová realita je horší, než jsme si všichni mysleli.

Nyní můžete namítnout, že fiktivní video nic nedokazuje. Máte pravdu, proto vám v následujícím snímku ukážeme reálné video z jedné takové chomutovské telefonní budky. Žádní herci, žádná fikce. Skuteční feťáci, skutečný obchod s pervitinem

VIDEO: TELEFONNÍ BUDKA PODRUHÉ /REALITA/

Značná část drog, která se v budkách prodává, vaří se v bytech panelových domů. Dealeři se snaží být stále o krok napřed a mnohdy tak nikdo z obyvatel domu netuší, že právě v jejich vchodě je varna. Rozhodli jsme se spojit předvolební kampaň s osvětovou činností a v problematických lokalitách se tak objevily samolepky, které komiksovou formou vysvětlují, jak poznáte, že se v konkrétním domě mohou vyrábět drogy. Pro jistotu jsme navíc formou visačky na kliku jednotlivě a přímo informovali většinu obyvatel, žijících v drogově problematických lokalitách našeho města.

„Nechceme, aby lidé v Chomutově propadli panice. Chceme pouze razantně upozornit na fakt, že drogy v Chomutově a okolí se dají obstarat velmi jednoduše. Mnozí rodiče možná ani netuší, jak snadno se jejich děti mohou dostat třeba k pervitinu," říká předseda NOVÉHO SEVERU Karel Lipmann.

Nebudeme dělat, že nic nevidíme!!!

Z Chomutova a Jirkova se v posledních letech stala jedna velká varna pervitinu. Nejsou to však jen drogy a obchod s nimi, co ohrožuje bezpečnost obyvatel města. Situace ohledně násilné kriminality je nyní tak kritická, že se lidé bojí večer a v noci vyjít ven, aby je někdo nepřepadl a neoloupil. Rodiče nepouští své ratolesti na dětská hřiště, protože mají strach o jejich bezpečnost. Ne náhodou i podle statistik patří Chomutov mezi města s nejvyšší mírou kriminality v celé ČR. Jak dlouho budeme ještě zavírat oči a dělat, že se nás to netýká?

e-chomutovsko-inzerce01189

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru