Kadaň – Ke kolizi dvou osobních vozidel došlo krátce před šestnáctou hodinou na hlavním tahu do Kadaně (přímo u viaduktu; zhruba 500 metrů za křižovatkou ze silnice I/13). Na místě zasahovala jednotka kadaňských hasičů, zdravotnická záchranná služba a Policie ČR. Nehoda tentokrát nedoznala vážnější újmy na zdraví.

nehoda179

Dacia, škoda a navrch ještě peugeot...

Podle svědků byla na vině pravděpodobně nepozornost. „Obě vozidla, tedy Dacia Duster a Škoda Fabia jela ve směru na Kadaň. Dacia odbočovala doleva a za ní jedoucí řidič svůj vůz nedobrzdil. Třetím účastníkem byla ještě šoférka peugeotu, ta se ale oběma autům stihla vyhnout," popisuje velitel hasičů Martin Apolen a dodává, „naštěstí nedošlo k vážnějším zraněním, oba řidiči byli lékaři ošetřeni na místě."

nehodaa179

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru